Instrucțiuni pentru utilizarea Rhino Horn

Instrucțiuni pentru utilizarea Rhino Horn Junior

One Rhino Spoon of salt…

Folosiți sare de bucătărie cu bob fin

One Rhino Spoon of salt…

Puteți folosi apă de la robinet dacă știți că nu este contaminată.

One Rhino Spoon of salt…

Dacă nu sunteți sigur cu privire la calitatea apei de la robinet, ar trebui să fierbeți apa câteva minute și să o lăsați să se răcească la temperatura corpului.

Sarea și apa

Apa pe care o folosiți pentru clătirea nazală cu Rhino Horn trebuie să aibă temperatura corpului (37°C/98.6°F), adică să fie călduță și să aibă o concentrație de 0,9% sare (serul fiziologic). Să folosiți sare de bucătărie normală sau sare de mare (NaCl), dar să nu folosiți înlocuitor de sare. O linguriță Rhino (corespunzătoare), continând 2,7 g de sare, este inclusă în pachetul Rhino Horn.

Fierbeți apa înainte de clătirea nazală, dacă sunteți nesiguri de calitatea apei de la robinet.

1. Adăugați o linguriță Rhino cu sare în Rhino Horn . Să folosiți sare de bucătărie normală sau sare de mare – nu folosiți înlocuitor de sare.

2. Umpleți Rhino Horn cu apă calduță (temperatură corpului, 37°C/98.6°F – testați apa pe mână să fie călduță). Agitați Rhino Horn să se dizolve sarea de tot sau amestecați cu lingurița Rhino.

Clătirea Nasului

One Rhino Spoon of salt…

Urmați pașii următori cu multă atenție. Dacă se ivesc probleme, uitați-vă pe pagina 6 pentru ajutor.

3. Introduceți botul cornului nazal în nara cea mai desfundată – introduceți dintr-o parte, nu din față – și apăsați ușor în deschiderea nări. Nara trebuie să fie apropiată în jurul botului.

4. Respirați normal pe gură. Nu puteți respira pe nas în timp ce curge apă prin el.

5. Aplecați-vă puțin de la șold, astfel capul să fie peste chiuvetă. Mențineți bărbia lângă piept.

6. Întoarceți capul întro-o parte, astfel să vă puteți uita într-o parte (Ps. Fiți atenți ca bărbia să rămână lângă piept). Acum apa va curge printr-o nară și iese prin cealaltă. Nu trebuie să faceți nimic, decât să tineți capul în unghiul corect, gravitația face munca.

7. După ce aproximativ jumătate din apă a trecut prin nas, vă îndreptați capul și retrageți cornul nazal de la nas. Puțină apă v-a curge din nas și veți sufla nasul. Închideți o nară și suflați cu grijă. Nu suflați așa de tare, încât să se înfunde urechile.

8. Repetați pe cealaltă parte.

Toată apa trebuie să iasă

După utilizarea Rhino Horn asigurați-vă să nu rămână apă în nas și în sinusuri. Nu este bine pentru mucoasele nasului sa rămână apă pentru o perioadă mai îndelungată — mai ales iarna. Nu este sigur că mai iese apă după clătirea nazală, dar este bine să controlați.

Water of Body Temperature...

9. Aplecați-vă corpul înainte și aplecați-vă cu capul în jos. Întoarceți capul într-o parte, închideți nara de jos cu un deget și suflați cu grijă, nu tare, prin nara de sus. Țineți puțină hârtie igienică în fața nasului.

10. Ridicați partea superioară a corpului și ridicați capul într-o poziție orizontală cu față spre podea și suflați prin aceeași nară. Suflați de câteva ori în aceeași poziție.

11. Repetați pasul 9 și 10 pe cealaltă parte, suflând prin cealaltă nară.

12. Ridicați-vă și suflați de câteva ori prin fiecare nară să se elimineze umezeala din nas. Aveți grijă să nu suflați prea tare, să evitați înfundarea urechilor.

Curățarea Rhino Horn

După utilizare dispozitivul Rhino Horn trebuie golit de tot de apă și lăsat la uscat. Virusurile și bacteriile nu supraviețuiesc mult timp pe o suprafață de plastic uscată. Rhino Horn poate fi spălat în mașina de spălat vase și poate fi curățat chiar și în apă clocotită timp de câteva minute.

Medicii ORL recomandă să luați în considerare Rhino Horn ca un dispozitiv personal – la fel ca periuța de dinți. În cazul în care mai mulți oameni folosesc Rhino Horn, unul după altul, este bine între utilizări, să se curețe în apă clocotită câteva minute.

Oare fac ceva greșit?

Problema: Apa nu curge prin nări.

Soluție: Poate să existe două cauze:

a. Nasul este stopat/înfundat, deoarece mucoasele sunt umflate (inflamate). Nu puteți respira printr-o nară sau prin amândouă nările și de aceea nici apa nu poate curge. Apa caldă sărată are un efect de destindere asupra mucoaselor și poate destupa nasul înfundat. Lăsați apa să stea aproximativ 5 secunde în nas, după care introduceți în cealaltă nară și lasați câtva timp. Repetati de pe o parte pe alta, până când apa reușește să curgă prin nas.

b. Poate ați introdus Rhino Horn strâmb în nas, apasând pe deschiderea dinspre peretele nasului, astfel apa nu poate intra în nară.

Problema: Apa curge în gură și în gât.

Soluție: Vă întindeți bărbia prea mult în față. Mențineți bărbia lângă piept când vă întindeți în față, astfel evitați scurgerea apei în gât.

Problema: Este neplăcut.

Soluție: Dacă este prea puțină sare in apă se creează o presiune în nas. De asemenea, prea multă sare sau apă prea rece se simte neplăcut.

Este recomandat de medicii ORL

Clătirea nazală cu Rhino Horn elimină ușor și blând crustele și împuritațile din nas. Este ușor de folosit și fără reacții adverse. Clătirea nazală cu Rhino Horn s-a dovedit că este foarte eficientă în tratarea și prevenirea răcelilor obișnuite și a sinuzitei. De asemenea, tratamentul poate ameliora sinuzita cronică.

Utilizarea Rhino Horn poate să reducă simptomele neplăcute pentru persoanele care suferă de alergie la polen și la praf.

Femeile însărcinate pot să suferă de nas înfundat din cauza schimbărilor hormonale. Această afecțiune poate fi ameliorată utilizând Rhino Horn.

Folosirea exagerată a sprayului de nas poate să fie dăunător pentru mucoasele nasului. Apa sărată face mucoasele mai rezistente împotriva virușilor și a bacteriilor. De asemenea, apa caldă sărată stimulează și mecanismul natural de curățare al căilor respiratoare, mărește eliminarea mucusului și particulele de pe căile respiratoare.

Cât de des pot folosi Rhino Horn?

Rhino Horn poate fi folosit zilnic. În cazuri de urgență puteți folosi Rhino HornTM de mai multe ori pe zi, de exemplu în sezonul alergiilor dumneavoastă, sau dacă suferiți de o răceală sau de o sinuzită gravă. Normal este suficient utilizarea o dată pe zi pentru igiena personală, prevenirea afecțiunilor și bunăstarea generală.

 

Rhino Horn este distribuit în România de

HelpSinus Import SRL

500403 Brașov
Tlf +40 0759 133 318
borgdan31@hotmail.com
www.helpsinus.ro

Made of recyclable and environment-friendly hard plastic (PEHD)

Totally free from any harmful chemical – has passed the REACH 168 test
No Cadmium – No Bisphenol A – No phthalates