Rhino Horn Junior

t

Sunteți răcit?
Probleme cu sinusurile?
Alergii la praf sau polen?
Otită?

Z

Natural – Eficient 
Fără chimicale dăunătoare
Fără reacții adverse

Rhino Horn Junior

Rhino Horn Junior Neti Pot este fabricat special pentru copiii  cu vârste cuprinse între 4-12 ani, este 2/3 dimensiunea produsului similar pentru adulți și este potrivit pentru mâna copiilor, precum și pentru nările acestora.

Varianta Junior este inspirată de medicii pediatri din Franța, Olanda șu Suedia, în aceste tări luându-se în considerare efectele enorme benefice și avantajele părinților care utilizează Rhino Horn. Motivul pentru care n-au rugat să adaptăm o variantă Rhino Horn pentru copii.

O senzație plăcută utilizând Rhino Horn Junior

Apa izotonică la temperatura corpului este foarte plăcută, înviorătoare și blândă pentru nas. Imediat vă îndrăgostiți și simțiți o senzația proaspătă și curată după utilizarea cu Rhino Horn Junior.

De ce să utilizați Rhino Horn Junior

Utilizând Rhino Horn Junior inseamnă ameliorarea afecțiunilor legate de nas înfundat, de exemplu când aveți o răceală. Mucusul este eliminat și umflarea alinată.

Rhino Horn Junior poate deveni un prieten bun pentru persoanele care suferă de astmă sau de alergii la polen și praf pe căile respiratoare. Utilizând Rhino Horn Junior puteți trata eficient  sinuzita ocazională, precum este un adjuvant important impotriva sinuzitei cronice.

Rhino Horn Junior poate ameliora chiar și afecțiunile severe, ca exemplu fibroza chistică (mucoviscidoza), BPOC sau discinezie ciliară. Medicii raportează o incidență scăzută a inflamații a urechii medii la copii.

La mulți oameni le place să facă duș din cauza că primesc o senzație de înviorare caracterizată ca o stare de veghe și vigilență. Un duș interior cu Rhino Horn Junior are un efect asemănător.

O lingurită Rhino de sare...

1 O linguriță Rhino de sare...

O soluție salină naturală este blândă pentru membranele mucoase ale dumneavoastră.
Apă călduță...

2 …Apă călduță…

Apă sărată la temperatura corpului face clătirea nazală plăcută.
O linguriță Rhino de sare...

3 ...Clătirea nazală…

Un pasaj nazal liber îmbunătățește respirația. Nu este nevoie de nicio presiune – numai gravitația face toată treaba.
Uscarea nasului după clătirea nazal cu Rhino Horn Junior

4 …Uscare...

Suflați ușor nasul.
Rezultatul: respirație liberă, căi nazale deschise, eliminarea mucusului, a polenului și prafului. O senzație plăcută

Tradiția Populară și Știința Medicală

Clătirea nazală face parte din tradiția populară în întreaga lume; în rândul pescarilor este un tratament răspândit; în tradiția practicării Yoga, clătirea nazală se cunoaște cu nemele neti. De asemenea, lavajul nazal cu soluție salină este recunoscut în știința medicală; mulți medici ORL recomandă Rhino Horn™ pentru pacienții lor.

Ușor de folosit

Se folosește o linguriță Rhino cu sare obișnuită (NaCl) – NU este nevoie de plicuri cu sare scumpă – nici nu este nevoie de chimicale dăunătoare.

Rhino Horn Junior

Un Produs Sigur

Irigatorul nazal Rhino Horn Junior a fost proiectat de Per Olsen, unul din creatori firmei Yogaprosess AS. Este ușor de ținut în mână, blând și plăcut pentru nas, precum este un dispozitiv proiectat astfel încât presiunea optimizată a gravității face apa să se scurgă ușor prin nas.

Rhino Horn Junior este fabricat din polietilenă reciclabilă de mare densitate (HDPE)., este pritenos cu mediul și un produs reciclabil. Rhino Horn™ este fabricat în conformitate cu certificatul ISO 13485:2003, un certificat pentru producerea dispozitivelor medicale.

Rhino Horn a fost testate conform programului UE pentru detectarea și înregistrarea substantelor chimice periculoase, REACH 168. Nu s-a găsit nici o urmă din cele 168 substanțe chimice periculoase la Rhino Horn.

Rhino Horn are marcajul CE ca urmare a directivei 93/42/EEC, clasificat ca dispozitiv medical clasa I. Direcția de Sănătate din Norvegia a emis un Certificat de Liberă Vânzare și poate fi distribuit liber în toate tările UE+AELS.

Inclus un manual de instrucțiuni detaliat pentru utilizarea cu Rhino Horn Junior.  Vedeți video despre Rhino Horn Junior aici.

Rhino Horn este distribuit în România de

HelpSinus Import SRL

500403 Brașov
Tlf +40 0759 133 318
contact@helpsinus.ro
www.yogaprosess.com/romania

Made of recyclable and environment-friendly hard plastic (PEHD)

Totally free from any harmful chemical – has passed the REACH 168 test
No Cadmium – No Bisphenol A – No phthalates